martes, 5 de febrero de 2013

Fem memòria..

Uf, Rossinyolets! Quanta feina que tenim a posar-nos al dia!! Aquests últims dies la Paula ha estat molt liada i, per poder seguir quedant i fer activitats xules, vam decidir que faríem les publicacions del blog més endavant. Aquest "més endavant" ha arribat i aquí estem de nou!!

Per posar-nos al dia ràpidament farem un petit tastet del que hem anat fent durant aquests dies, d'acord? ;D

Si fem memòria, recordem que...

Per les festes de Nadal ens ho vam passar bomba! L'Abdoulaye va aprendre la tradició catalana del dia de St. Innocents i li va encantar! Vam fer unes quantes llufes i les vam anar a penjar per Banyoles, quin fart de riure ens vam fer!!!









També vam organitzar una quina amb tots els Rossinyols banyolins i va ser tot un èxit, tots vam tornar a casa amb més d'un regal! 

Va ser una mica especial, com tot el que fem els Rossinyolets. Vam pactar que seria una quina econòmica, així que cada mentor va portar el que va poder de casa seva (llibretes, bolígrafs, calculadores, llibres, jocs de taula, etc. fins i tot vam portar una màquina de fer crispetes!!!). Una estona abans de començar la gran quina, vam ajuntar tots els objectes i, amb el petit granet de sorra que va aportar cadascú, vam preparar uns "packs regal" genials. 

Vam cantar un parell de quines cada parella de mentors i mentorats: "La nena maca, el 15!", "en Sisu, el 61"!, "el 14, agafa un cagarro i esmorza!!!" Ens vam fer un fart de riure espectacular..!!!!! 

Va ser una trobada Rossinyol per recordar :)







Una altra de les aventures que vam viure durant les festes de Nadal, amb la companyia  de la Katy i la Maria, una altra parella Rossinyol, va ser ANAR A PATINAR SOBRE GEL. També van venir la Sandra (la responsable del projecte del nostre municipi) i la seva filla, ens ho vam passar bomba! 

Al començament ens va costar una mica i vam anar de culs a terra unes quantes vegades, però ens ho vam passar molt bé! L'única que ja en sabia una mica era la Maria, però a poc a poc tots vam anar agafant "el truquillo" i vam acabar essent-ne uns grans professionals! L'Abdoulaye s'ho va passar pipa, es pixava de riure amb els pingüins! Ja ho veureu a les fotos ;D








 I, ja per últim, ens agradaria explicar-vos que també vam participar a la Quina d'Escambell, una entitat banyolina dedicada al lleure. Aquesta funcionava diferent de la que vam fer amb els Rossinyols, l'Abdoulaye deia "Això sí que és una quina de veritat!!!". 

Tot i passar-nos-ho molt bé, en aquesta quina no vam tenir tanta sort com a la Rossinyol, no ens va tocar ni una línia! Quina mala sort... No era el nostre dia. Però van demanar que dues persones pugéssin dalt de l'escenari a cantar una cançó, nosaltres vam pujar i ens van regalar una bossa plena de xuxes! L'Abdoulaye va estar ben content :)







Fins ara, Rossinyolets!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario