martes, 5 de febrero de 2013

Anem de Carnestoltes!!!!

Iuhuuuuuu, arriba l'activitat estrella del blog. L'Abdoulaye i jo i, segurament, tota la colla de Rossinyols banyolins, ens atrevim a dir que el dissabte passat va ser un dels dies que més recordarem de tota l'experiència rossinyolenca.

Divendres passat a la tarda, els Rossinyolets banyolins ens vam trobar a l'Espai Jove, el nostre espai de trobada per excel·lència i vam dissenyar la disfressa que l'endemà vam lluir pels carrers de Banyoles. La temàtica del Carnestoltes d'eguany ha estat els extraterrestres, és per això que nosaltres ens vam disfressar d'EXTRAROSSINYOL (rossinyol extraterrestre). 

Uf, quina feinada que vam tenir! Anar a comprar el material i fer la disfressa va ser tot un enrenou, però va valer la pena!!!!

El dissabte a la tarda vam participar a la Rua Infantil de Carnestoltes i va ser la bomba. Hi havia moltes carrosses i comparses de les diferents escoles i grups de nens de Banyoles i nosaltres ens vam afegir a darrere d'una d'elles. Ens vam passar la tarda cantant, ballant i rient, el que vam viure no té preu!! Els mentorats eren els més feliços del món fent gresca i als mentors ens queia la baba i gairebé les llàgrimes de veure'ls tant contents i units!!!

Tots els Rossinyolets banyolins ho valorem com una activitat 10, us ho recomanem moltíssim! Animeu-vos a participar a la Rua de Carnestoltes dels vostres pobles, segur que encara hi sou a temps!!! (Segurament al vostre poble ho fan la setmana que ve, no sabem perquè però a Banyoles sempre es fa una setmana abans).







Petons dels bons!

No hay comentarios:

Publicar un comentario