domingo, 24 de marzo de 2013

Toquem la neu per primera vegada!!


Bon vespre, lectors del nostre blog!

Avui volem explicar-vos l'experiència que vam viure els Rossinyolets banyolins diumenge passat! Va estar el primer contacte amb la neu per gairebé tots els mentorats i diguem gairebé tots perquè la Diana és de Romania i ha conviscut amb la neu durant molts anys! 

La veritat és que vam viure un munt d'aventures que no teníem previstes. Va estar un show dels bons!!!!

Vam quedar a les 9h del mati per marxar del pàrquing del Condis i ja va sorgir el primer imprevist. Van treure la llum de casa la Paula perquè havien d'arreglar una avaria i no va poder obrir el portal per treure el cotxe, així que, després de trobar-nos, tots els Rossinyolets vam anar fins a casa seva per ajudar-la a aixecar el portal, que pesava moltíssim! Sort dels Rossinyolets forçuts... ;D

Després d'això, vam anar a posar gasolina i ens vam enfilar muntanya amunt! Quan vam explicar als mentorats que teníem una hora i tres quarts de viatge fins a Vallter, no s'ho creien!!!! Nosaltres vam pujar amb en Fabri i en Badr, la mentorada d'en Fabri no va poder venir perquè estava malalta i la Sílvia, la parella d'en Badr, anava en un altre cotxe. A l'anada vam explicar acudits i vam cantar cançons dels respectius països, ens ho vam passar teta! I a la tornada, tots tres van quedar fregits!!! zZzZZzhhh..

Vam fer una parada tècnica a Camprodon perquè teníem pipí i vam aprofitar per esmorzar una miqueta i comprar els entrepans dels despistats que se l'havien deixat. Després, vam seguir muntanya amunt i, finalment, vam arribar a les pistes. 

Al moment de sortir del cotxe vam quedar garratibats de fred, estàvem a -10ºC!!!!!!!!!! Ràpidament, vam equipar tant com vam poder als mentorats amb roba d'esquí i ens vam anar a rebolcar-nos per la neu. La Maria va portar un trineu i ens vam passar el matí amunt i avall! També vam fer un bonic ninot de neu gegant i una gran guerra de boles de neu. Ens va passar el matí volant!!!







Entre 14h i 15h vam baixar fins a Camprodon i vam anar a dinar en una zona de pícnic molt xula. Vam fer una mica d'aperitiu amb olives i patatones i cadascú va endrapar ràpidament el seu entrepà perquè teníem molta gana i ens estàvem morint de fred!!!


1 comentario:

  1. Ep! No sé pas què li passa a aquesta entrada del blog.. No hi ha maneres d'igualar les lletres!!!!

    ResponderEliminar