martes, 26 de marzo de 2013

Posem-nos al dia..!!!!

Bon dia, Rossinyols!

Avui us farem un breu resum de totes les activitats que hem anat fent durant aquests dies. Últimament estem fent moltes activitats conjuntes amb la resta de Rossinyolets banyolins i la veritat és que ens ho passem molt bé!

Un diumenge al matí assolellat vam anar al Parc de la Draga a cantar cançons i tocar la guitarra amb la Maria i la Katy, una de les parelles Rossinyol amb qui tenim més contacte. La Katy tenia moltes ganes d'aprendre a tocar la guitarra i la Paula li va ensenyar quatre cosetes i, de pas, l'Abdoulaye també va aprendre a fer algun ritme! Vam cantar cançons molt variades i cadascú en va cantar alguna del seu país. Va ser un matí molt divertit!!!


El divendres de la setmana següent al vespre vam anar a teatre acompanyats de dues parelles Rossinyol: la Sílvia i en Badr i la Maria i la Katy. A Banyoles tenim un grup de joves coneguts amb el nom de Butaka Banyoles que s'encarreguen d'organitzen obres de teatre per adolescents i nosaltres vam anar a veure l'Impro Show. Aquest espectacle el protagonitzaven quatre actors i va ser totalment improvitzat. Abans d'entrar, cadascú de nosaltres va haver d'escriure una frase en un paperet i l'espectacle es va basar amb el que havíem escrit cada un de nosaltres. Els mentorats s'ho van passar teta, però val a dir que els mentors també vam riure molt!!!


Com que durant l'altra setmana va ploure moltíssim, vam decidir portar als nostres mentorats a gaudir d'un dels petits tresors de la nostra comarca. Així, el diumenge a la tarda vam agafar uns quants cotxes i ens vam enfilar fins al conegut Estany d'Espolla, on hi viuen els triops (uns insectes molt especials que només viuen en aquest estany) i on només hi trobem aigua quan plou molt.

Els mentorats van al·lucionar, ells estaven convençuts que a Banyoles només hi havia UN estany! Els vam explicar la història que s'amaga darrere de l'Estany d'Espolla, vam estar buscant triops i, finalment, vam arribar fins al Salt d'Espolla, però estava sec. No havia plogut prou!!!




I ja per últim, volem explicar-vos que dissabte passat a la tarda vam anar a l'hípica. Sí, sí! A L'HÍPICA! L'Elisenda, una de les nostres companyes mentores, monta a cavall i vam anar a la seva hípica. Vam fer un taller de familiarització amb els cavalls, per agafar confiança i perdre la por i va ser molt interessant. Els mentors i mentorats vam aprendre moltíssimes coses!!!






Estem molt contents. Aprofitarem aquests dos últims mesos que ens queden de projecte al màxim!!!!

Mil gràcies per l'oportunitat que ens heu donat :)


No hay comentarios:

Publicar un comentario